بیشتر بخوانید: پمپ دیافراگمی از پرکاربردترین پمپ های صنعتی
چراکه قابلیتهای مختلفی را از خود به اشتراک خواهد گذاشت که مهمترین و ایدهآلترین آنها میتوانیم به آببندی با سیال پمپ شده اشاره کرد.
عمودی – این پمپ ها دارای سایز کوچکتری هستند و آنها را برای کاربردهایی که فضا محدود است مناسب می کند.
پمپ پلیمری در مقایسه با سایر فن آوری های پمپاژ ، دارای راندمان انرژی بالا هستند. این ویژگی به آن ها را در مقایسه با سایر سبک های پمپ برتری قابل توجهی می دهد.
نکته : در سیستم های هیدرولیک، پمپ هیدرولیک به عنوان یکی از اجزای اصلی عمل میکند که معمولاً همراه با انواعی نظیر پمپ دنده ای، پمپ پیستونی و پمپ پره ای به کار گرفته میشود تا عملکرد سیستم بهینه و موثر شود.
این دسته از پمپ ها با توجه به کاربری ساختمانی با اوجه به ارتفاع ساختمان بر اساس طبقات، توان الکتروموتور و سایز پمپ امکان نصب افقی نیز دارند.
تا این جا متوجه شده ایم که انواع پمپ پلیمری در حالت کلی کاربردی برابر با پمپ های عادی و معمولی دارند. یعنی با ایجاد تفاوت فشار عملا سیال را از یک نقطه با فشار مشخص به نقطه ای دیگر منتقل کنند. اما بحث اینجاست که سیال هایی مانند انواع اسید ها، محلول های بازی، انواع مواد شیمیایی read more و … که به نوعی نیاز صنایع امروز هستند عملا دشمن درجه اول فلزات و آلیاژ های فلزی می باشند.
دلیل استفاده نیز این بوده که این گزینهها میتوانند زمانی که فشار بسیار بالا است، آببندی ویژه و ایدهآلی را ایجاد کنند.
بعد از انتخاب پمپ آب مورد نظر نوبت به انتخاب قطر پروانه میرسد. بررسی منحنی مشخصات هیدرولیکی پمپ به شما در این مسیر کمک میکند.
این پمپ در صنایع مختلفی همچون نساجی، آب و فاضلاب، تصفیهخانهها، صنعت ذوب و ماشینکاری، رنگ و رزین، بهداشت و … کاربردهای متعددی دارد و در دو نوع مگنتی و شفت دار در دسترس قرار داد.
اما بهتر است در ادامه به چند نکته در مورد پمپ اسید اشاره کنیم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
خانه پمپ صنعتی پمپ پلیمری مونو پمپ بازگشت به محصولات لوب پمپ پمپ پلیمری
پمپهای پلیمری میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیمبندی شوند اما مهمترین فاکتور برای تقسیمبندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده میشوند و بر این اساس پمپ پلیمری میتواند به دو دسته اصلی پمپهای مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.